Healty lifestyle

Door: Cindy van Egmond

7 lessen, 1 x per 14 dagen op donderdag van 20.00 – 22.00 uur.

Start: 17 januari 2019.

Kosten: € 85,00 excl. materiaalkosten

Min./max. aantal deelnemers: 8/16 personen

Korte inhoud:

Gezond lekker? Meestal denken we van niet……

Cindy van Herbs & Spices laat je graag ervaren hoe gezond ook mega lekker en vooral heel goed in het leven te passen is. Ervaar, proef en beleef, de kernwoorden van deze cursus. Natuurlijk krijg je lekker veel informatie en natuurlijk gaan we lekker aan de slag. We leren je goed voor te bereiden (dat is tenslotte het halve werk) en genieten ondertussen van lekker veel gezonds en gezelligs.

17 januari: we beginnen bij het begin. Wat heeft jouw lijf nu echt nodig? Hoe zit het nu? Wat hadden we vroeger nodig? Wat is er te koop en hoe voed je jouw lijf echt?

31 januari: een goed begin, een lekker ontbijt nodigt uit de motor goed op gang te brengen. Maak het aantrekkelijk en gemakkelijk.

14 februari: Snacktime. Van een goed inspanning krijgen we trek,een trek die we willen stillen. Beter doen we dat met een volwaardig voedzame snack, zonder geraffineerde suikers en vetten maar met een lekkere healty bite.

28 februari: Lunch. We weten allemaal dat we ons lijf mogen voeden met lekker veel voedingsvezels en nutrienten. Laten we dat niet uitstellen tot de avond maar lekker overdag mee starten. Leer lekkere lunches te maken met veel groenten erin.

14 maart: Avondeten. Koken zonder pakjes en zakjes, jezelf goed voorbereiden en echt lekker genieten. Deze avond leer je hoe je zelf heerlijke kruidenmelanges maakt en jouw “eigen” pakjes in de kast hebt staan.

28 maart: Feest. Een het reguliere “kaasje-worstje” in een nieuw jasje. Stiekem toch lekker veel vitamines en nutrienten binnenkrijgen. Deze keer maken we heerlijke smeersels en dips voor verrassende hapjes op jouw volgende feestje.

11 april: Taart. Een taart zo smeuig en zacht dat je geen geraffineerde suikers en vetten mist. Samen aan de slag om een zalige, voedzame en mooie taart op tafel te zetten.