Spaans beginners en gevorderden

Door: Almudena Prieto

24 lessen, 1 x per week op dinsdag van 18.45 – 20.15 uur of van 20.15 -21.45 uur. Lessen van 1,5 uur per groep.

Start: 25 september 2018.

Kosten: € 260,00. Dit is € 10,83 per les.

Materiaalkosten: ca. € 30,00.

Min. deelname: 6 personen. Max. deelname: 12 personen.

Korte inhoud:

SPAANS VOOR BEGINNERS

Een zeer leerzame cursus voor deze wereldtaal!  Naast een basiswoordenschat leert u korte gesprekken te voeren in restaurants, terrasjes, hotels, winkels, enz. Het tempo wordt afgestemd op de groep en er is voldoende afwisseling in de werkwijze.  Tijdens de lessen komen alle taalvaardigheden aan bod, vooral veel spreken! Onder begeleiding van de docente en in kleine groepen kunt u eenvoudige conversaties uit het alledaagse leven uitvoeren. Kortom: een sfeervolle cursus Spaans en de beste manier om je het Spaans als vreemde taal eigen te maken!

SPAANS VOOR GEVORDERDEN

Wilt u Spaans blijven oefenen en uw kennis over de Spaanse taal en cultuur uitbreiden? Dan is deze cursus voor u geschikt. Tijdens de cursus kunt u uw woordenschat vergroten en u meer verdiepen in de grammatica. We leren Spaans in samenhang met andere leuke culturele verhalen en onderwerpen met video’s, liedjes en teksten uit Spaanstalige tijdschriften.

Hoe zien de lessen er in de praktijk uit?

  • Alle taalvaardigheden en vooral veel spreken!
  • Voldoende afwisseling in de werkwijze.
  • Tempo wordt op de groep afgestemd.
  • Gratis aanvullend materiaal per mail, naast het leerboek.
  • Spaans leren in samenhang met andere leuke culturele verhalen, onderwerpen, thema’s.

Kortom, de beste manier om je het Spaans als vreemde taal eigen te maken!

Over de docente: Almudena heeft al 13 jaar ervaring als docente Spaans. O.a. heeft zij bij volksuniversiteiten, hogescholen, het Cervantes Instituut en andere privé bedrijven les gegeven. Tegenwoordig is zij voornamelijk werkzaam bij haar reisbureau Hynspa Reizen, en daarnaast geeft zij nog steeds Spaanse les bij het SKAC.

Noteer alvast in uw agenda: zondag 15 april 2018 Spaanse middag bij het SKAC. Deze middag is voor u als cursist Spaans bij het SKAC gratis!