Zangles

Door: Corrine van Wijk

Corinne is een zeer ervaren zang- en pianodocente en geeft al lange tijd zang- en pianolessen aan grote en kleine mensen, aan beginners, gevorderden en vergevorderden. Ook aan mensen die toelatingsexamen willen doen voor het conservatorium maar zeker ook als je gewoon lekker wil zingen. Samen met de docent onderzoek je zo je eigen unieke stemgeluid.

Ook het combineren van jezelf begeleiden op piano met zang is een facet wat aan de orde kan komen tijdens de lessen (las hiervoor interesse is natuurlijk).
Zangles kan zowel individueel gegeven worden (vanaf 0,5 uur per persoon) of in (kleinere) groepjes voor zowel kinderen als volwassenen. Ook bestaat de mogelijkheid om 1 x per 14 dagen zangles te volgen.

De lessen worden gegeven op dinsdag vanaf 16.00 uur en de kosten zijn € 340,00 voor 15 lessen (dit zijn dan 15 individuele lessen van 0,5 uur). Tarieven voor langer/korter/groepsles bespreekbaar.

Interesse? Laat het weten via mail naar cursussen@skac.nl ons online inschrijfformulier, of per post naar SKAC, Gilzeweg 12, 4861 AT Chaam

Some More Cool Projects